Meziuniverzitní studentská soutěž MUNISS: Přijďte se zapojit do rozvoje Brna!

17. 1. 2024

Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity ve spolupráci s MENDELU a s finanční podporou Magistrátu města Brna vyhlašuje meziuniverzitní studentskou soutěž MUNISS s témou: Město Brno očima „Best of MUNISS 2012-2023“. Tato soutěž nabízí jedinečnou příležitost stát se na 4 dny součástí meziuniverzitního týmu a aktivně přispět k rozvoji města Brna ve spolupráci s odborníky z Magistrátu města Brna a odborníky na komunikaci s veřejností.

Účastníci soutěže budou mít možnost prozkoumat svět projektů, které vznikly v rámci MUNISSu, a využít je k prezentaci města. Bez ohledu na studijní obor, všechny disciplíny jsou vítány – od environmentalistiky, sociologie, ekonomie, urbanismu až po IT, umělecké obory a další.

Poznej projekty, které vymysleli studenti před Tebou. Seznam se s osobnostmi, které začínali se studentskými soutěžemi a dnes jim patří svět. Probuď v sobě své kreativní já a zapoj se do inovačního příběhu města Brna. Vytvoř nové album města, ale jinak. Novýma očima, s použitím moderních technologií. A nebudeš na to sám. Spolupracuj se spolužáky z brněnských univerzit a s odborníky a vytvoř originální návrhy. Ty nejlepší z nich město zrealizuje. Vyhraj odměnu a získej příležitost pro další spolupráci.

Přihlásit se můžeš do 28. ledna 2024 na webu www.muniss.cz, kde najdeš i kompletní zadání soutěže.

Nezmeškej tuto jedinečnou příležitost být součástí inovativního týmu a přispět ke kreativnímu rozvoji města Brna. Staň se aktivním tvůrcem a přihlas se ještě dnes!

Více aktualit

Všechny aktuality